Utvecklande ledarskap - UL

Vårt moderna kunskapssamhälle kräver organisationer med självgående individer och mogna ledare. Vi erbjuder kurs i Utvecklande Ledarskap UL som är den svenska modellen av Transformational Leadership. Det är den modell som har den tydligaste påverkan på resultatet i organisationen och ger lägre sjukfrånvaro, ökad prestationsförmåga och kundnöjdhet. Forskarna förespråkar denna modell som mest lämplig för att leda 80-och 90 – talisterna.

 

Programmet kännetecknas av att ledaren uppträder som föredöme och agerar utifrån en synliggjord värdegrund. En utvecklande ledare inspirerar och stimulerar till delaktighet och kreativitet samt visar personlig omtanke för att ge stöd - men också för att konfrontera i ett gott syfte, för både för individen och för organisationen.

Kursdatum

Plats: Nybrogatan 34, Stockholm

Datum: DAG 1-2 20-21 september 2018, DAG 3-4  18-19 oktober 2018.
>> Ladda ner vår PDF här: Inbjudan Utvecklande ledarskap sept 2018

OBS f.r.o.m 1/7 är UL kursen 4 dagar enligt Försvarshögskolans krav.

Program för ledarskap

I programmet får du ökad självkännedom om dina beteenden som ledare. Du får träning och coaching för att utveckla de beteenden som är värdefulla för framgångsrika ledare och vetenskapligt bevisat skapar motiverade medarbetare och lönsamma organisationer. UL som är utvecklat och kvalitetsäkrat av Försvarshögskolan har funnits på den svenska kommersiella marknaden sedan 2004 och tillämpas idag av många framgångsrika företag och organisationer.

Programmet omfattar 4 dagars utbildning( 2+2 dag) , en 360- graders ledarbedömning samt ett individuellt coachingtillfälle. Obs Efter 1/7 2018 är kursen 4 dagar( 2+2) enligt Försvarshögskolans krav.

 

Målgrupp:

Alla chefer inom ett företag, en organisation eller myndighet.

 

Utvecklingsmål: Analysera, reflektera och medvetet utveckla sina dagliga handlingar. Skapa förståelse för 360- graders utvecklingsinstrumentet ULL. Få verktyg för att utvecklas till en så kallad Utvecklande Ledare. Få verktyg för att utveckla den egna arbetsgruppen samt   ta fram en personlig utvecklingsplan.

ledarskap-hjalpa

Intresserad?

Lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt för att berätta mer.

 

Jag fick en tydlig syn på hur jag är som ledare och en annan vinkel på hur jag skall lösa problem.

Carl-Fredrik Norgren, Chef ABB

Istället för ”vanlig” skåpmat och arbetsmetodik så fick jag lära mig mer om mig själv. Istället för att tänka utåt - rikta fokus inåt.

Daniel Carlén, Säljchef Gibon Stockholm