Om Stelena

Sveriges pionjärföretag inom coaching och karriärutveckling.

stelena-team-liten

If we change ourselves, the tendencies in the world would also change. As a man changes his own nature, so does the attitude of the world change towards him. ... We need not wait to see what others do.

- Mahatma Gandhi

 

Sveriges pionjärföretag inom coaching och karriärutveckling.

Stelena är ett svenskt företag inom coaching och ledarutveckling och har sedan mitten på 80-talet utvecklat hundratals toppkrafter både i svenskt näringsliv och i den offentliga sektorn. Stelenas affärsidé är att skapa ökad lönsamhet och motivation genom ledarutveckling för individer och organisationer. Vi har lång erfarenhet av att utveckla chefer, medarbetare och grupper i frågor kring organisation, ledar- och arbetsroll. Andra uppskattade tjänster är förändringsledning, kommunikation för att skapa effektivare grupper, barn och karriär samt fokus och inriktning framåt för maximal affärsnytta.

 

Vi mäter alla resultat.
Våra kunder brukar säga att de betalar för resultatet och i våra utvärderingar mäter vi det. Därför kan vi säga att vår coaching ökar effektivitet och måluppfyllnad med minst 25% och själva får vi betyget 6,5 på en 7-gradig skala. Stelena gör skillnad!

 

Nytänkare sedan 1998.
Vårt fokus är att alltid lära oss det senaste inom branschens forskning och vi lyssnar till tidens behov. Vi var kompetensgalans finalister till årets förnyare av svenskt arbetsliv och Stelena kom då tvåa efter Internationella Ikea. Vi var pionjärer med tjänsterna karriärutveckling och coaching samt tar ett positivt grepp på outplacement med vårt new placement program.

 

Bred kompetens och stort nätverk.
Stelena har ett antal erfarna och professionella konsulter knutna till bolaget. Alla har egen ledar- och/eller tung projektledarerfarenhet samt kompetens från olika verksamheter och branscher. Samtliga konsulter är akademiker, certifierade som karriärcoacher, på DiSC-verktyg och Internationellt certifierade coacher på ACC och PCC nivå.
Vi förenklar livet för våra kunder och frigör energi för mål och fokus framåt!