En ovanligt bred kompetens – i både hjärta och hjärna

Stelena har ett brinnande intresse för, och djup kunskap om, människor – vad som driver oss och får oss att må bra. Vi har också omfattande erfarenhet från olika befattningar i näringslivet och coaching. Det gör att vi når väldigt goda resultat i att få människor att utvecklas.

 

Vi har alla egen chefs- och ledarerfarenhet och/eller tung projektledarerfarenhet samt kompetens från olika verksamheter och branscher. Samtliga konsulter är akademiker, certifierade som karriärcoacher och/eller internationellt certifierade coacher på ACC- och PCC-nivå enligt branschorganisationen International Coach Federations standard. Vi arbetar efter ICF:s etiska regler.

Catrine Berndtson

Catrine Berndtson - VD

Catrine har mer än 15 års bred kompetens av att coacha individer, grupper och management till mål och resultat både i nationella och internationella företag. Hon är en mycket erfaren och uppskattad team och ledarutvecklare som utbildar i bl.a ledarutveckling, förändringsledning, coachande förhållningssätt, coachande projektledning, framgångsrik försäljning och kommunikation. Catrine är en skicklig nätverkare och som coach uppskattas hon för att skapa positiv energi som inspirerar människor och till utveckling.

 

Information

E-post: Catrine@stelena.se
Telefon: 0709-18 43 57
Ladda hem PDF presentation

Christer hedlund

Christer Hedlund - Partner

Christer har tjugofem års erfarenhet av förändringsledning, ledar- och teamutveckling för chefer och medarbetare. Tidigare chef- och HR-chef inom såväl privat som offentlig sektor. Han har en bakgrund som officer, beteendevetare och idrottslärare med vidareutbildning inom ledar- och organisationsutveckling. Christers stora intresse är människans utveckling som individ, i grupp och organisation där ledarskapsfrågor och friskvård legat honom varmt om hjärtat. Han är en kompetent och uppskattad utbildare. Certifierad UL, IL och UGL handledare, Everything DISC samt coaching.

 

Information

E-post: Christer@stelena.se
Telefon: 070-355 09 90
Ladda hem PDF presentation 2018 Konsultprofil Christer Hedlund

Sophie hedberg

Sophie Hedberg - Partner Executive Coach


Sophie är en mycket uppskattad coach för både chefer och medarbetare med särskilt fokus på det inre ledarskapet, att hantera stress och ohälsa. Hon har en speciell kompetens inom mindfullness och området för emotionell intelligens (EQ). Hon har erfarenhet av workshops och seminarier såväl som individuell coaching och EQ-analyser. Hon har tillsammans med sina kunder nått goda resultat vad gäller topprestationer med bibehållen god hälsa.

 

Bakgrund från mediabranschen, Lifescience och IT med tidigare roller som Informationschef, senior PR konsult och kommunikatör samt kommunikationsroller.

 

Information

E-post: Sophie@stelena.se
Telefon: 070-444 74 30
Ladda hem PDF presentation

Caroline wednt jonsson

Caroline Wendt Jönsson - Executive Coach


Caroline brinner för att utveckla människor varför hon nu använder sina erfarenheter som expert och ledar i rollen som coach och konsult för att få andra att växa. Hon uppskattas speciellt av sina kunder för sin noggrannhet, professionalism, engagemang och varma omtanke om livsfrågorna.

 

Hon har en mångårig bakgrund som läkare inom klinisk fysiologi och inom medicinsk vidareutbildning inom ramen för Institutet för Professionell Utveckling av Läkare i Sverige. Under 8 år var hon verksam medicinsk rådgivare och konsult inom läkemedels-industrin, inom framförallt terapiområde reumatologi.

Certifierad Coach och UL handledare.

 

Information

E-post:  Caroline@stelena.se
Telefon: 072-307 24 40
Ladda hem PDF presentation

Helene cederqvist

Helena Cederqvist - Executive Coach, leg psykolog


Helena är en coach till toppkrafter i svenskt näringsliv och pionjär inom livs- och karriärutveckling som ständigt uppnår mycket goda resultat. Hon uppskattas för att skapa goda relationer, engagemang och motivation hos sina kunder.

 

Som coach inspirerar hon till ökad energi, trivsel, måluppfyllelse och fokus framåt. Helena har därtill bred kompetens av rekrytering och urval.
Hon är entreprenör och grundare till två konsultföretag, varav Stelena är ett. Hennes tidigare erfarenhet är som chef i resebranschen. Hon har även varit VD.

 

Är Legitimerad psykolog och steg-1 terapeut, Internationellt Certifierad PCC Coach, Certifierad Karriärcoach och Certifierad på extended DISC och flertalet urvalstester.

 

Information

E-post:  Helena@stelena.se
Telefon: 070-878 56 30
Ladda hem PDF presentation