Varför ska du välja Stelena?

Det finns många anledningar till varför våra kunder väljer Stelena - lyssna till en av våra kunder, Svenskt Näringsliv.

Det finns även flera omdömen från våra kunder nedanför under "rekommendationer" där ni kan läsa lite mer ingående om vad våra kunder tycker om oss och vår kurser samt arbete.

Det andra har tyckt är viktigt är

  • Erfarenhet sedan 2001
  • Gediget kunnande
  • Goda referenser från olika branscher
  • Arbetar med beprövade metoder och verktyg
  • Ett ontologiskt bekräftande  och positivt förhållningssätt

Skulle ni ha några frågor eller vill ni veta mer om varför just ditt företag eller bolag ska välja Stelena, kontakta oss här eller på tel 0709184357 så berättar vi mer!

Rekommendationer från våra kunder

Intressant och utmanande
★★★★★

Stelena och Catrine Berndtson har varit en ovärderlig hjälp för att själv hitta vad som är viktigt för mig och därigenom göra rätt val. Det har varit en intressant och utmanande resa, inte bara just nu utan jag står bättre rustad för framtiden. 

 

Att bli lotsad och utmanad i en förändringsprocess är en balansgång som görs på ett ypperligt sätt av Catrine. Känner mig stärkt i mig själv och de val som kändes svåra är nu förankrade i förståelse om mig själv. De är inte längre svåra.

 

Henrik Widenkvist, 
Senior Project Manager
 ABB AB 
Power Transformers

Lugnare och mer reflekterande
★★★★★

Den investering som jag och min arbetsgivare gjort i coaching har gjort mig lugnare och mer reflekterande. Mina medarbetare möter nu en mer närvarande chef och kollega. Personligen har jag ett mycket sundare förhållningssätt till i vilka sammanhang jag mår bra och får energi.

Jag har hittat (tillbaka) till min inre kompass och jag tränar på att låta den styra mig mer i mina beslut. Jag har tack vare coachingen lärt mig se mönster i mina beteenden, vilket gör det lättare att förstå vilka krafter som ibland drar mig bort från kompassen. Jag är nu på en resa där jag styr mitt liv mot att uppnå de core values som ligger mig närmast.

Tack för att jag fått mig att tro på min kraft. Jag hoppas att fler därmed får möjlighet att hitta rätt i tillvaron med denna hjälp. Tänk så ofta jag återkommer till saker du sagt – eller fått mig att säga!

Pernilla Janze, fd Vice President Finance & IT, SSAB

Dörren står alltid öppen!
★★★★★

Under många år har jag pratat med seniora och juniora supertalanger som haft svåra utmaningar och frågor i sitt liv. De frågorna har blivit till utropstecken! Och framför allt har de sedan ringt mig och tackat för att dörren till Stelena och framtiden öppnades.

Fredrik Andersson, Grundare av 4potentials