”Stelena nu som digital coach på Facebook!”

Ja, det är vad vi vill vara för dig när vi nu – äntligen – har en Facebook-sida att visa upp som vi är stolta över. På sidan vill vi inspirera och dela med oss av spännande material för att du ska kunna bli den ledare du drömmer om att vara – i ditt eget liv såväl som i andras.

Varje vecka lägger vi ut alltifrån lättsmält vardags-pepp till den senaste forskningen. Vi delar med oss av filmklipp från intressanta talare, boktips och inte minst reflektioner från våra duktiga coacher och andra inom branschen som varje dag möter ledare som du – vare sig du är formell chef, en medarbetare eller helt enkelt en människa som vill utvecklas.

Vi blir mycket glada och tacksamma om du går in och ”Gillar” vår sida, så kommer vi se till att du får ta del av en härlig blandning av intressant material som förhoppningsvis både  förgyller och förbättrar din dag!

Vår förhoppning är att vår sida ska fungera som ett stöd och en hjälp för dig i din vardag – din digitala coach! Där det handlar om konsten att leda sig själv och andra på ett hållbart sätt, så att vi alla ska kunna lysa som de stjärnor vi är!

 

 

Postad i kategori: ,