Karriärcoaching

Varje resa börjar med ett steg. Helst i rätt riktning.

Vet du vart du är på väg ökar sannolikheten för att nästa steg går i riktning mot målet. Hundratals personer har tagit sitt nästa karriärsteg efter att ha jobbat med en erfaren karriärcoach från Stelena. Tillsammans gör vi bokslut av ditt yrkesliv så här långt – vad du står för, vad du kan och gillar. Sedan är det dags att se vart du vill och hur du kommer dit. På vägen behöver du effektiva redskap som ett bra CV som speglar den du är och vad du kan bidra med, oavsett om du väljer att söka dig vidare på samma arbetsplats eller slå in på en ny stig.

När du bestämt dig för att styra dina steg framöver – kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just din väg till en attraktiv karriär, oavsett vilken livsfas du befinner dig i.

Hitta lusten i ditt yrkesliv!

Vid olika tillfällen under vårt yrkesliv hamnar vi i situationer där vi känner att vi kört fast, behöver ny inspiration och hitta nya utvecklingsvägar. Kanske har du med glädje tagit de jobb som du erbjudits men aldrig funderat över om de stämmer med vad du verkligen vill. Nu vill du göra medvetna val och planera för framtida utvecklingsmöjligheter och för att hitta motivation i en ny roll i eller utanför organisationen.

I våra program får du möjlighet att identifiera var du står, vad du kan, vad du vill och hur du kommer vidare i just din situation. Vi tillhandahåller struktur, effektiva metoder och personlig coaching. Du får göra en kartläggning av dina värderingar, styrkor och mål samt skapa en handlingsplan med alternativa karriärvägar.  Du blir mer tydlig och ökar sannolikheten att nå dina mål.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Referens, Johan Walde, VD HP Search & Interim

Karriär trappan

Coachad till toppen av din karriär

Ta chansen och låt oss hjälpa dig med din karriär. Vem vet, du kanske hittar en helt ny stig och väg att gå som passar dig perfekt. Hör av dig till oss!

 

Kontakta oss så hjälper vi dig

Fyll i vårt formulär så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.