Bra Ledare utvecklas kontinuerligt

Våra kunder är ledare och ledningsgrupper som vet att ständig utveckling är en framgångsfaktor. De vill snabbt nå sina mål och de tycker det är effektivt att dra nytta av Stelenas mer än 100 års samlade erfarenhet från såväl ett föränderligt näringsliv som människor i utveckling. Gör som de – anlita oss för att få turbotakt framåt!

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi diskuterar vad som kan passa i ditt företag.

Några av våra tjänster:

  • Executive coaching och mentorskap – fokus på dig och din chefsroll. Träffa en eller flera av våra coacher för att snabbt nå och genomföra just dina mål.
  • Teamcoaching och utveckling för ledningsgrupper – fokus på gruppens mål och resultat. Upplevelsebaserade övningar ger insikter och direkt användbara redskap.
  • Utbildning och workshop i Coachande förhållningssätt och att leda i förändring ger er verktyg som är effektiva för att ta individer, grupper och hela organisationen framåt.
  • Även erfarna ledare behöver påfyllning. Programmet Utvecklande Ledarskap som grundar sig på Försvarshögskolans ledarutvecklingsprogram ger mätbara effekter för det personliga ledarskapet. Du får redskap och träning för att ta ditt ledarskap till nästa nivå med effektiv feedback.
ledarskap-hjalpa
morgondagens-ledare