Att Leda dig själv till framgång

Led dig själv – bli en bättre ledare!

Visst vill vi alla ha full energi och prestera på topp. Men ibland blir det inte riktigt som vi tänkt. Då är det lätt att skylla på omständigheter, det är organisationen, för lite tid, brist på resurser, chefens eller kanske t.o.m. min partners fel. Men är det verkligen sant? När vi inte riktigt når upp till den vi vill vara och misslyckas med det vi tänkt kan vi lätt bli frustrerade och antingen agera utåt eller skapa en molande, växande stress inombords.

Hur skulle det vara om livet blev lättare?

Om du kunde agera smartare?

Vi vet att när du blir mer tydlig och grundad med dina värderingar, livsintentioner och kan bli mer tydlig med dina mål såväl privat som professionellt kan du lättare hitta sätt att hantera svåra situationer. När du får insikter om dina styrkor och hur du kan använda dem kan du lättare fokusera och bli ditt bästa jag. Vi har alla olika värdefulla förmågor och tillgångar.

När du får möjlighet att nyttja dina resurser på bästa sätt utvecklas du i din professionella och privata roll och blir mer framgångsrik.

”Framgång är att leda sig själv med klarhet, fokus, lätthet och tacksamhet”

sagt av Maria Nemeth PhD MCC, Academy for Coaching Excellence.

När du gör det du sagt att du skall göra, och det som känns rätt för dig, stämmer med dina värderingar och din vision, mår du som bäst! Det är det som ger FLOW i tillvaron.

Med en coach kan du få stöd i att hitta ditt rätta jag att faktist göra det du sagt du skall göra och bli mer framgångsrik i ditt liv. Det är för oss alla ibland svårt att ändra en vana eller beteende även om vi gärna vill. Det krävs tålamod och träning i vardagen Att få support med just detta; att bli mer tydlig, öka självkännedomen och självinsikten och få verktyg att hantera relationer och olika situationer för att bättre kunna leda dig själv till framgång är därför oerhört värdefullt.

Nu har du även möjlighet att få en kickstart genom vår öppna kurs i ”Leda dig själv – Bli en bättre Ledare”. Där får du grundverktygen som leder dig framåt. Kursen utgör även steg 1 i programmet Leverans Med Balans. 

Ge dig själv en kick-start : Anmäl dig till en öppen kurs 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

executive-coaching-och-leda-dig-sjalv

Intresserad?

Lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så fort som möjligt för att berätta mer.