Våra uppdrag

Våra uppdrag finns inom de flesta branscher

Här nedan hittar du några av våra största kunder och uppdrag. Vi har hjälpt företag inom alla olika branscher och fokus är alltid på att optimera för just er bransch. Alla våra kunder hittar du lite längre ner på sidan eller så kan du klicka här.

Rekommendationer från våra kunder

Intressant och utmanande
★★★★★

Stelena och Catrine Berndtson har varit en ovärderlig hjälp för att själv hitta vad som är viktigt för mig och därigenom göra rätt val. Det har varit en intressant och utmanande resa, inte bara just nu utan jag står bättre rustad för framtiden. 

 

Att bli lotsad och utmanad i en förändringsprocess är en balansgång som görs på ett ypperligt sätt av Catrine. Känner mig stärkt i mig själv och de val som kändes svåra är nu förankrade i förståelse om mig själv. De är inte längre svåra.

 

Henrik Widenkvist, 
Senior Project Manager
 ABB AB 
Power Transformers

Lugnare och mer reflekterande
★★★★★

Den investering som jag och min arbetsgivare gjort i coaching har gjort mig lugnare och mer reflekterande. Mina medarbetare möter nu en mer närvarande chef och kollega. Personligen har jag ett mycket sundare förhållningssätt till i vilka sammanhang jag mår bra och får energi.

Jag har hittat (tillbaka) till min inre kompass och jag tränar på att låta den styra mig mer i mina beslut. Jag har tack vare coachingen lärt mig se mönster i mina beteenden, vilket gör det lättare att förstå vilka krafter som ibland drar mig bort från kompassen. Jag är nu på en resa där jag styr mitt liv mot att uppnå de core values som ligger mig närmast.

Tack för att jag fått mig att tro på min kraft. Jag hoppas att fler därmed får möjlighet att hitta rätt i tillvaron med denna hjälp. Tänk så ofta jag återkommer till saker du sagt – eller fått mig att säga!

Pernilla Janze, fd Vice President Finance & IT, SSAB

Dörren står alltid öppen!
★★★★★

Under många år har jag pratat med seniora och juniora supertalanger som haft svåra utmaningar och frågor i sitt liv. De frågorna har blivit till utropstecken! Och framför allt har de sedan ringt mig och tackat för att dörren till Stelena och framtiden öppnades.

Fredrik Andersson, Grundare av 4potentials

Alla våra kunder & referenser

Även om många av våra uppdragsgivare kommer från privata näringslivet finns såväl organisationer som offentlig sektor i vår kundlista. I dag har flera av våra kunder inom läkemedel, bank och finans samt tekniska konsulter valt att skriva ramavtal med oss – långsiktiga relationer som vi är mycket stolta över.

ABB
Alecta
Almega
Atlas Copco

Berghs Scool of Communication
Billerud- Korsnäs
BRIS
Carnegie

Cosmoconsult
Dahls
Dialect

Eniro
EnterCard
Erik Penser Bankaktiebolag
Fastighetsägarna Stockholm

Fasadglas
FINFA
Fortum
Fujitsu
GE Healthcare
GE Moneybank
GE Real Estate
Gibon Stockholm
Globenarenorna
HSB
ICA, ICA banken
IF
Investor
Iris Holding
Karolinska Universitetssjukhuset

Klarna
Livsmedelsföretagen

UC
Mindshare
Miljömärkning/Svanen
Moderaterna
Novartis
Piab
Posten
Primelog/Pagero
Revaco
Riksbanken
Riksbyggen
Roche
Sanofi Aventis
SAS Institute
Scan
Scandichotels
Scania
Schering Plough

SEB
Sigma
SINCH
Specsavers
Springtime
Stadsbyggnadskontoret Stockholm
Standard & Poor’s
Steen & Ström
Svenska Spel
Svensk Handel
Svenskt Näringsliv
Swedbank
SwedPower
SWECO
Sveriges Informationsförening
Tele 2
Teknikföretagen
Transportföretagarna
Tyréns
UK Embassy
Wasabröd
Ytkemiska Institutet, KTH
Zetas trädgårdar

ÅF
Österåker kommun